Projecte Geminis

SUPORT WEB APP

+12 ANYS

NOMBRE IL·LIMITAT DE PARTICIPANTS

AVENTURA TEATRALITZADA DE CARRER

Projecte Geminis és una aventura de carrer amb suport web app on les persones participants hauran de resoldre el misteri que s’amaga darrere d’uns estranys successos relacionats amb un científic expulsat d’una investigació secreta.

La missió serà recuperar una sèrie d’objectes que ha llençat el Dr. Balaguer pels carrers de la població durant la seva fugida després de ser enxampat in fraganti buidant el magatzem d’una farmàcia.

Aquests ens donaran la informació necessària per poder ajudar a l’agent infiltrada a casa del doctor mentre està absent.
Mitjançant la web app i un planell físic podrem veure les habitacions de la casa i recopilar la informació necessària per resoldre cada un dels enigmes del cas.

  • Activitat exterior d’investigació amb introducció i seguiment teatralitzat.
  • Activitat portàtil.
  • Es realitza a través de web app per a telèfon mòbil i un llibret físic.
  • Destinada tant per un públic familiar (a partir de 12 anys) com per adults.
  • La dinàmica és per equips que no s’interrelacionen amb els altres, per tant pot ser realitzada amb el grup bombolla amb total seguretat. 
  • Inclou la possibilitat d’afegir una introducció més impactant si es realitza en un teatre. El desenvolupament de l’activitat segueix sent a l’exterior.

Suport WEB APP
L’aplicació ens proporciona mapes, instruccions de la missió, vídeos, imatges de les càmeres de seguretat, inventari dels objectes que anem recollint, lector de QR’s i control del temps.