ESCAPE ROOM AUTODIRIGIT

ORGANITZA TU MATEIX/A EL TEU ESCAPE ROOM

ESCAPE ROOM PER GRUPS

DE QUÈ ES TRACTA?

Podràs organitzar una increïble aventura ESCAPE ROOM amb suport web app, simplement col·locant cinc elements. Competeix amb la resta de participants per intentar ser els primers a resoldre el cas!

Projecte Gèminis és un autèntic escape room per a equips que juguen alhora. Agafem tots els elements físics i els posem dins el teu telèfon.

Haureu de localitzar, capturar els objectes i manipular-los a través d'una potent aplicació. La nostra agent infiltrada ANNA us enviarà missatges a través del xat i ens permetrà anar avançant en l'aventura fins a resoldre els misteris que s'amaguen al xalet del doctor Balaguer. +12 anys (+9 acompanyats d'adults)

On puc jugar?

Pots organitzar la partida allà a on vulguis, però recomanem espais exteriors pel repartiment de les pistes.

com es juga?

Tots els grups participants assistiran a la introducció del joc que gestionarà l'organitzador/a, es repartiran els materials de cada equip i la resta serà qüestió de l'habilitat per resoldre tots i cada un dels enigmes que s'amaguen al xalet del doctor Balaguer a mesura que anem descobrint els objectes de l'aventura.

A través de l'aplicació podrem consultar els mapes, l'inventari on tindreu els elements que aneu trobant i les càmeres de seguretat del xalet del doctor. L'agent infiltrada ANNA us enviarà missatges a través del xat per intentar ajudar-vos a obrir tots els elements bloquejats.

muntatge

T'enviem tots els materials de la teva aventura junt amb les instruccions. L'organitzador/a serà l'encarregat de distribuir-los, però també pot participar com els/les altres amb un lleuger avantatge.
Nosaltres adaptem els mapes de l'app a on tu vulguis.

8€/persona*

*El preu es comptabilitza per nombre d'equips. Es recomana fer equips de màxim 4 persones (32€ equip).
El preu mínim és de 128€ (equivalent a 4 equips).

Aquest lloc web utilitza galetes, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies