ESCAPE ROOM DE CARRER PER AJUNTAMENTS

VOLEU SER PROTAGONISTES D’UN AUTÈNTIC CAS D’INVESTIGACIÓ?

joc

Enigmes, mapes, àudios, vídeos, reptes visuals mentre avancem per resoldre el misteri.

TEATRE

Introducció i seguiment teatralitzat

TECNOLOGIA

Aventura amb suport web app per a telèfon mòbil.

acció

Podem incloure una introducció d'acció personalitzada i persecucions pels carrers per fer l'aventura més immersiva.

VOLS VEURE DE QUÈ SOM CAPAÇOS?

AVENTURES DISPONIBLES

PROJECTE GÈMINIS

Des que el Dr. Balaguer va fer de conillet d’índies del seu propi experiment no ha tornat a ser el mateix. El seu historial delictiu no ha parat de créixer dia rere dia, però sempre té una bona coartada. Hem infiltrat l’agent Anna al seu xalet per esbrinar què amaga el doctor, tanmateix necessitarà l’ajuda d’agents de carrer que recopilin tota una sèrie d’objectes relacionats amb el cas per resoldre el misteri. El planell físic de l’edifici, objectes interactius, àudios, vídeos i l’accés a les càmeres de vigilància del xalet ens haurien de donar suficient informació per tancar aquest cas.

EL MARXANT D’ART

Hi ha hagut un robatori d’unes importants pintures i avui s’ha detingut una persona que podria tenir a veure amb la compra il·legal d’aquestes. Un catàleg d’art i una estranya maleta codificada que suposadament li ha facilitat el venedor ens deixen ben clar que aquest ha estat molt curós de no revelar directament la ubicació de les obres per evitar ser descobert en el moment de la venda. Si resolem tots els enigmes del catàleg d’art, pensem que ens donaran accés al contingut del maletí i aquest a la ubicació del quadre.

L’HERÈNCIA DEL BANDOLER

Uns estranys documents han aparegut durant les reformes a les golfes de la masia de la Muntada. Aquests sembla que amaguen certa informació que ens pot dur a un descobriment arqueològic sorprenent!

Aquest lloc web utilitza galetes, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies