Escape room festes majors

ESCAPE ROOM DE CARRER PER AJUNTAMENTS

Voleu que els carrers de la vostra població siguin els protagonistes d’un autèntic cas d’investigació?

L’agència d’Estrambòtic instal·larà el seu centre d’investigació de campanya i els inspectors s’encarregaran d’explicar el cas als veïns i veïnes que vulguin col·laborar en la investigació.

  • Introducció i seguiment teatralitzat.
  • Aventura amb suport WEB APP per a telèfon mòbil o tablet.
  • Entrega de material individual per a cada equip (documents, llibret il·lustrat..).
  • Photocall final per a endur-se un bon record de l’experiència.

A través del telèfon mòbil, els grups participants podran accedir a l’aplicació de l’agència i obtenir vídeos, mapa i tota la informació necessària per dur a terme la investigació. Un cop resolts tots els enigmes podran treure l’entrellat de tot plegat i tancar el cas!

AVENTURES DISPONIBLES

EL MARXANT D’ART

Hi ha hagut un robatori d’unes importants pintures i avui s’ha detingut una persona que podria tenir a veure amb la compra il·legal d’aquestes. Un catàleg d’art i una estranya maleta codificada que suposadament li ha facilitat el venedor ens deixen ben clar que aquest ha estat molt curós de no revelar directament la ubicació de les obres per evitar ser descobert en el moment de la venda.

L’HERÈNCIA DEL BANDOLER

Uns estranys documents han aparegut durant les reformes a les golfes de la masia de la Muntada. Aquests sembla que amaguen certa informació que ens pot dur a un descobriment arqueològic sorprenent!