Escape room festes majors

ESCAPE ROOM DE CARRER PER AJUNTAMENTS

Voleu que els carrers de la vostra població siguin els protagonistes d’un autèntic cas d’investigació?

L’agència d’Estrambòtic instal·larà el seu centre d’investigació de campanya i els inspectors s’encarregaran d’explicar el cas a tots i totes les voluntàries que vulguin col·laborar en la investigació.

  • Introducció i seguiment teatralitzat.
  • Aventura amb suport WEB APP per a telèfon mòbil o tablet.
  • Entrega de material individual per a cada equip (documents, llibret il·lustrat..).
  • Photocall final per a endur-se un bon record de l’experiència.

A través del telèfon mòbil, els grups participants podran accedir a l’aplicació de l’agència i obtenir vídeos, mapa, àudios, objectes interactius i tota la informació necessària per dur a terme la investigació. Un cop resolts tots els enigmes podran treure l’entrellat de tot plegat i tancar el cas!

AVENTURES DISPONIBLES

PROJECTE GEMINIS

Des que el Dr. Balaguer va fer de conillet d’índies del seu propi experiment no ha tornat a ser el mateix. El seu historial delictiu no ha parat de créixer dia rere dia però sempre té una bona coartada. Hem infiltrat l’agent Anna al seu xalet per esbrinar què amaga el doctor, però necessitarà l’ajuda d’agents de carrer que recopilin tota una sèrie d’objectes relacionats amb el cas per resoldre el misteri. El planell físic de l’edifici, objectes interactius, àudios, vídeos i l’accés a les càmeres de vigilància del xalet ens haurien de donar suficient informació per tancar aquest cas.

EL MARXANT D’ART

Hi ha hagut un robatori d’unes importants pintures i avui s’ha detingut una persona que podria tenir a veure amb la compra il·legal d’aquestes. Un catàleg d’art i una estranya maleta codificada que suposadament li ha facilitat el venedor ens deixen ben clar que aquest ha estat molt curós de no revelar directament la ubicació de les obres per evitar ser descobert en el moment de la venda. Si resolem tots els enigmes del catàleg d’art pensem que ens donaran accés al contingut del maletí i aquest a la ubicació del quadre.

L’HERÈNCIA DEL BANDOLER

Uns estranys documents han aparegut durant les reformes a les golfes de la masia de la Muntada. Aquests sembla que amaguen certa informació que ens pot dur a un descobriment arqueològic sorprenent!