L’herència del bandoler

A PARTIR DE 9 ANYS

NOMBRE IL·LIMITAT DE PARTICIPANTS

AVENTURA TEATRALITZADA DE CARRER

ESCAPE ROOM DE CARRER

Joan Muntada, anomenat el Minyó de Sant Llorenç fóu un dels bandolers que féu història a la nostra zona. Història guanyada a cops de daga i pedrenyal si els relats que parlen d’ell son certs.

Junt amb la quadrilla d’en Perot Rocaginarda sembla ser que va fer fortuna i acumulà riqueses. Aquestes passàren de generació en generació fins que se’n perdé el rastre en el temps.

Avui s’ha trobat el testament de la besneta del bandoler a les golfes de la masia de la Muntada on va viure la seva família durant varies generacions. Sembla ser que morí sense descendència i els bens que deixava en herència no ténen massa valor…on va anar a parar la fortuna del bandoler?

Un testament incomplert, uns documents que l’acompanyen carregats d’incògnites, estranyes marques pels carrers on va viure…crec que necessitarem ajuda per resoldre aquest cas.

Enginy, orientació i treball en equip ens faran falta per resoldre aquesta aventura.

Aventura en la que els equips participants hauran de desxifrar tots els enigmes que amaga el testament que tindran en possessió i els documents que l’acompanyen.

  • Activitat exterior d’investigació amb introducció i seguiment teatralitzat.
  • Activitat portàtil.
  • Destinada tant per un públic familiar (a partir de 9 anys) com per adults.
  • La dinàmica és per equips.

 

Aquest lloc web utilitza galetes, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies