SUPORT WEB APP

+12 ANYS
(+9 acompanyats)

NOMBRE IL·LIMITAT DE PARTICIPANTS

AVENTURA TEATRALITZADA DE CARRER

El Marxant d'art

ATENCIÓ! Es requereix col·laboració ciutadana. El lladre conegut amb el nom de "el Marxant d'art" ha robat un quadre molt important i avui s’ha detingut una persona que podria tenir a veure amb la compra il·legal d’aquest. La informació que posseeix i una estranya maleta codificada que suposadament li ha facilitat el venedor ens deixa ben clar que aquest ha estat molt curós de no revelar directament la ubicació de les obres per evitar ser descobert en el moment de la venda. Sabem la data i l'hora en que es durà a terme la transacció però desconeixem el lloc. Disposarem de molt poca estona per intentar resoldre el cas.

Estigueu disposats/des a afrontar reptes de tota mena. El lladre és molt cautelós i ha encriptat la informació referent al lloc on es durà a terme la compravenda amb tota una serie d’enigmes de tota mena en diferents indrets.

Un estrany llibret, un mapa, un maletí encriptat electrònicament…Sembla ser que la cosa pot ser més complicada del que semblava. El treball en equip serà indispensable per retrobar les obres i enxampar al lladre si és possible.

Activitat d’investigació

Cerca d'elements i resolució d'enigmes de tota mena.

introducció i seguiment teatralitzat

Inclou la possibilitat d’afegir una introducció més impactant si es realitza en un teatre. El desenvolupament de l’activitat segueix sent a l’exterior.

Activitat portàtil

Portem l'activitat als vostres carrers

+ ADRENALINA

Tota pel·lícula té un dolent. Vols fer que l’aventura sigui més real? Garantim que els/les participants correran de valent.

Aquest lloc web utilitza galetes, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies